Jump to content

Diskussion om rasism


pottzork
 Share

Recommended Posts

Hoppas att det där var ironi.. det beskrev väldigt vettigt om jag får säga det själv. han tänker som ett arsle, alltså han tänker med sitt arsle inte med sin hjärna, ett gammalt talesätt man brukade säga när man var runt 10 år som jag vägrat släppa.

Okej, men det svarade dock inte på hans fråga..

Förresten, hat är onödigt. Varför inte leva förenade och enade, sida vid sida?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Okej, men det svarade dock inte på hans fråga..

Förresten, hat är onödigt. Varför inte leva förenade och enade, sida vid sida?

För att räkmackorna inte räcker till för alla.

Som en vis man en gång sa: This tex aint big enough for the both of us...

Det är väl så rasisterna, nazisterna och allt va de nu heter tänker!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

För att räkmackorna inte räcker till för alla.

Som en vis man en gång sa: This tex aint big enough for the both of us...

Det är väl så rasisterna, nazisterna och allt va de nu heter tänker!

Men då delar man jämnt så alla får lika mycket av mackan :rolleyes:

Det är en sak om man latat sig och lever fattigt på grund av det. Men alla har rätt till en chans, oavsätt om man är född i Afganistan eller Sverige.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag hoppas verkligen inte att Malhalo gör som han sa och skiter i debatten. Vi kan inte låta den här idioten fortsätta predika sin nazi-propaganda. Alla 13-åringar på forumet kommer blint ta in det :shifty:

Alla människor har en egen vilja.

Vill någon vara rasist så är det inget fel med det eller?

Vem bestämmer att rasister är sämre människor än någon annan?

Samma sak med normal kontra onormal. Vem i hela fucking världen bestämmer vad som är normalt och onormalt?

Jag personligen hatar debatter eftersom det enda det går ut på är att visa att "mina" tankar är bäst och alla som inte tycker lika dant är sämre människor.

Och ja, jag får nog tillhöra "rasist-sidan" i den här debatten. Jag tycker inte det är något fel att skicka hem alla invandrare till sina födelseland om dom har begått brott. Sen om dom blir ihjälbombade när dom kommer dit skiter jag fullständigt i. Det skulle dom tänkt på när dom våltog den svenska flickan.

Och ja, jag känner otroligt många snälla invandrare från alla jordens hörn och alla är lika trevliga, trots olika religioner och tankesätt. Men har man begått ett brott så är man inte en "värdig" invånare i ett land man inte kommer ifrån. :rolleyes:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag hoppas verkligen inte att Malhalo gör som han sa och skiter i debatten. Vi kan inte låta den här idioten fortsätta predika sin nazi-propaganda. Alla 13-åringar på forumet kommer blint ta in det  :P

Jag brukar i vanliga fall inte lämna en diskussion som jag känner starkt för, men även fast jag känner mig minst sagt omotiverad till att skriva detta, så kommer jag inte att göra ett undantag i detta fall heller... iallafall inte föräns jag har fått lite saker klart för denna lilla högerextremistiska plåga.

Suck.... allvarligt talat.. Ska du verkligen göra det så enkelt för mig? Jag trodde att det var lite mer krut i dig, ditt sätt att försöka agera som en intellektuell blir som vanligt patetiskt när det kommer till din sort. Jo visst, du är mycket bättre på att debattera än den gamle räven "Carolus" men när det kommer till kritan så är du bara ännu en rädd liten pojk som baserar dina argument på statistik. Allt du har sagt har jag hört tusentals gånger tidigare... så det här kommer att gå snabbt och enkelt.

För det första: om du inte ens förstår det som jag skrev så ser jag ingen somhelst anledning till varför du tror att du är lämpad till att svara på mitt förra inlägg... för det är helt tydligt att du inte förstod ett jävla skit av det jag sa.

Jag vet för övrigt att Funnylin inte valde sida i denna diskussion och jag klankar inte ner på honom för detta och jag har aldrig anklagat honom för att vara en rasist då jag vet att han är en smart snubbe... men att säga att jag försökte läxa upp honom är en överdrift då han är mycket väl medveten av det mesta som jag försökte förklara och inte behöver läxas upp. Men att du ska sitta och säga att jag inte får tycka att hans åsikt var fel förvånar mig, då du tycker att allt jag sa i mitt förra inlägg var skitsnack... det här är ju trots allt en debatt om du inte förstod det. Men jag kan försöka förklara det för dig om det fortfarande känns förvirrande för dig: Eeeeeen deeeeebatt äääääär eeeeeen fooooorm aaaaaav meeeeeenings uuuuuuutbyteeeeeeee. Förstår du nu? inte...? aja skitsamma. Moving on.

så du menar att 85% av alla fängelse besök är tack vare deras kulturella bakgrund?
Som sagt... läs först; svara sen:

Nej. Jag har aldrig sagt att 85% av alla fängelsebesök är tack vare en persons kulturella bakgrund, en persons gärningar överskrider långt ifrån ramarna av den kulturella bakgrunden, en persons val i livet har inget att göra med hans eller hennes nationalitet, utan vad en människas perspektiv på livet utgår ifrån, och hur dess sociala ställning ser ut. För som sagt personer med låga inkomster och låg utbildning begår fler brott punkt slut.

Ja, självklart kan livet gå snett även om du har Jacob Wallenberg som förebild, men det är nog större chans att du begår fösäkringsbedrägeri, än att du går och rånar en liten grabb från Östermalm på sin "Canada Goose" jacka om du har Wallenberg som idol. Jag säger inte att förebilder formar ditt liv... men du borde förstå att människor gärna försöker efterlikna de personer man ser upp till, om du inte förstår detta så har du verkligen ingen somhelst kontakt med omvärlden.

Men allvarligt talat... är du verkligen så korkad? Skicka zigenarna till Slovakien... kallar du det en lösning? Att förkasta folk utan ett eget land till ett ställe där de flesta nog aldrig ens satt sin fot, det låter ju logiskt... det finns en hel del tungt kriminella zigenare som inte ens vet var Slovakien ligger och har ingen som helt kunskap av språket... hur hade du tänkt att det skulle funka?

Det funkade ju för judarna. Men inte fan försvann problemen för det, dem är enbart värre

HAHAHAHAHA Ja. Det funkade för judarna. Men inte fan försvann problemen för det... That makes sense. :rolleyes:

Nu till den vita övermaktens inblandning i mellanösterns konflikter. Du talar ju som att det västerländska inflytandet skulle vara en slags välsignelse för araberna. I ett land där Storbrittanien en gång i tiden även störtade den dåvarande regimen för att ta kontrol av större delen av deras oljeproduktion. Men jag kan inte säga att Reza Pahlavi var en kapitalist av värsta sorten, då han gjorde mycket bra saker för sitt folk, men han var bara en marionett i ett högre spel... som till slut ledde till girighet då oljepriserna höjdes och som avslutningsvis ledde till att hans regim störtades. Så kom inte och säg att den vita övermakten inte hade tillräckligt att säga till om... dem hade järngrepp på Pahlavi och så vitt jag vet, så var det inga länder i väst som ens höjde näven när shahen störtades.

Jag tycker att det är underhållande att du kallar mig för en "cynisk skithög" när du kommer med sådana löjliga motargument:

Det spelar ingen roll om man bara får 1 månads fängelse för mord, det ska endå inte ske. Det är olagligt
Är mord olagligt?! Åh fan! Det visste jag inte. Hur förklarar du att man ska kunna stoppa mord? hahaha du har nog fått lite övermod här grabben... det går inte att stoppa en djurisk drift som denna. Mord kommer alltid att ske... för att varje dag så föds människor som är kapabla till att begå dessa gärningar.

Nej. Anna Lindh är död på grund av att regeringens prioriteringar är förvridna. Mijailo Mijailovic, mådde inte bra, och han gick självmant in för att söka behandling i då han inte mådde bra, ett par dagar innan detta mord skedde. Men vad fick han för svar: "det finns tyvärr inga platser nu... boka tid hos våran receptionist".

Anna lindh vart mördad enbart tack vare regeringen, regeringen släppte in svartingarna

Sist jag kollade så var Mijailo Mijailovic serbisk... hmm är inte serber av slaviskt ursprung...? intressant, var härstammar du ifrån? Fan ta dessa slaviska invällare som kommer hit och dödar våran utrikesminister... har dem ingen skam i kroppen. :shifty:

Jag vet att sverige aldrig skulle göra det där "omoraliska" som jag pratade om... det var bara en hypotes, din sneögda avdankade bonnläpp. Sen har jag svårt att tro att du nånsin betalat skatt, du verkar inte precis ha åldern inne. Du verkar också tro att regeringen inte kontrollerar ifall invandrare är kriminellt belastade innan de beviljas uppehållstillstånd... nej det är missnöjet med levnadstandarden som gör att invandrarna drar sig till det kriminella.

Men t.e.x så tar dom underkvalificerade invandrare till jobb där t.e.x en svensk som har många gånger bättre betyg, meriter osv till det jobbet.
I Sverige är det mindre än 10 % av invandrarna med utlandsfödda föräldrar som arbetar!

Ha ho! Det klassiska misstaget... hur ska du ha det? Vi lever på soc och vi snor era jobb... hur går det ihop? du får nog ta och tänka dig för nästa gång du kommer med sådant patetiskt argument. Reglerna för socialbidrag är lika för svenskar och invandrare. Men då många invandrare har det så dåligt ställt så är det inte konstigt att socialen måste hjälpa dem. Vissa har mer behörighet än andra... och ja vissa utnyttjar socialen för att få slippa arbete... då dem vet att de bästa jobb de kan få är som städare.

Nej... nu är jag klar med dig... att diskutera med en man som har sådana tröttsamma och förvridna värderingar är som att lyssna på en nunna diskutera om sex. Har du inget bättre för dig? gå ut och fixa fitta eller nåt... du verkar aldelles för spänd. Istället för att sitta hemma 21:13 en lördagskväll och debattera saker som du inte har någon makt över.

Face it kid-o, nazismen tillhör det förflutna... det är kört för er... ni borde ha insett detta den 30:e april, 1945. Det är ni som är minoriteten i detta land, det finns ingen som lyssnar på er, iallafall ingen som har en uns vett i skallen, och hur mycket ni än försöker agera som intellektuella, så kommer alltid människor att se igenom era genomskinliga fasader.

Som du sa i ett tidigare inlägg: "rasism är subjektivt så denna debatt är helt onödig"

Ja.. det här är en onödig debatt för att vi kommer aldrig att komma fram till något konkret som gynnar bådas parter.

Om du nu får för dig att svara på detta inlägg..så får du vänta ett bra jävla tag, jag är inte motiverad eller speciellt intresserad av vad du har att säga... och om jag ska vara ärlig så tråkar du ut mig.. att debattera något som i dagens läge inte verkar vara speciellt relevant klarar jag mig utan, jag har mer givande och intressantare ämnen att diskutera på andra håll. Så var god och glöm bort denna diskussion och gå ut och ha roligt istället. Nazismen är så gott som död... och det är inget ni kan göra åt det... så tyvärr, så du har två val: acceptera det, eller inte... det spelar ingen större roll då du inte är av betydelse.

Res ipsa loquitur

- Mahalo

Redigerad av Mahalo
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 weeks later...
Argh. Såna där pojkar har dåligt inflytande på dig. Vad är det där för dyngigt forum?

Bah, flashback är bra. Kollade bara runt lite.

Edit: Vill förtydliga att jag inte stödjer det som skrivs inne på nazistavdelningen bara för att jag läser det.

Redigerad av Funnylin
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Bah, flashback är bra. Kollade bara runt lite.

Edit: Vill förtydliga att jag inte stödjer det som skrivs inne på nazistavdelningen bara för att jag läser det.

Lite kul forum där Nationalsocialism har en egen avdelning medans "Anarkism, aktivism & socialistiska ideologier" hamnar tillsammans. Sluta vara där, Funny. Ta ut den av mindervärdeskomplex och spruckna livsdrömmar födda ilskan på något annat än minoriteter. :huh:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Lite kul forum där Nationalsocialism har en egen avdelning medans "Anarkism, aktivism & socialistiska ideologier" hamnar tillsammans. Sluta vara där, Funny. Ta ut den av mindervärdeskomplex och spruckna livsdrömmar födda ilskan på något annat än minoriteter. :huh:

Bah, jag skrattar åt dendrofiler nu! (Alternativa sexualiteter)

Är inte det hälsosamt?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Bah, jag skrattar åt dendrofiler nu! (Alternativa sexualiteter)

Är inte det hälsosamt?

Bah!

Jag orkar aldrig läsa såna där saker. Högerextremister tar luften ur mig. Att höra en nationalsocialist proklamera sina åsikter är som att höra en kille berätta för mig varför jag borde gnida vassa saker mot pungen. Jag kan otroligt ta hans åsikter seriöst. And yeah, you can quote that!

Dendrofil? En dude som tänder på växter?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Bah!

Jag orkar aldrig läsa såna där saker. Högerextremister tar luften ur mig. Att höra en nationalsocialist proklamera sina åsikter är som att höra en kille berätta för mig varför jag borde gnida vassa saker mot pungen. Jag kan otroligt ta hans åsikter seriöst. And yeah, you can quote that!

Dendrofil? En dude som tänder på växter?

Bah, det är skönt att gnida vassa saker mot pungen!

Nej, kan förstå det. Men har man inget att göra så.

Läser oftast bara: P2P, Film, Religion, Språk, TV, Konspirationer, Politik inrikes, Politik utrikes, Psykologi och psykiatri.

Någon som tänder på träd, ja. :huh:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...